Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Tracks: Ben Howard, Bob Dylan en A$AP Rocky feat. Moby

  •  
11-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Ben Howard Noonday Dream
Welke nieuwe nummers moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde tipt de drie meest opvallende releases. Deze week: Ben Howard, Bob Dylan en A$AP Rocky feat. Moby.
Ben Howard - A Boat to an Island on the Wall
Rond de release van 'Keep Your Head Up' leek hij even de zoveelste tokkelende folky singer-songwriter. Maar toen Ben Howard in 2014 zijn tweede plaat I Forgot Where We Were uitbracht, werd duidelijk dat de Brit duistere, introverte liedjes maakt. Daar lijkt hij met zijn derde album Noonday Dream (releasedatum 1 juni) mee verder te gaan. ‘A Boat to an Island on the Wall’ is de eerste single.
Bob Dylan - He’s Funny That Way
Nobelprijswinnaar Bob Dylan spreekt zijn steun uit voor het homohuwelijk met ‘He’s Funny That Way’. Het nummer, oorspronkelijk in 1929 geschreven als ‘She’s Funny That Way’ (en gezongen door onder anderen Frank Sinatra en Nat King Cole), is afkomstig van de EP Universal Love - Wedding Songs Reimagined. Op die plaat, waar ook nummers van St. Vincent en Kesha opstaan, worden liefdesliedjes vanuit een homoseksueel perspectief bezongen.
A$AP Rocky feat. Moby - A$AP Forever
De Amerikaanse rapper A$AP Rocky werkt samen met Moby op deze nieuwe single. En dat is te horen ook - in ‘A$AP Forever’ is Moby's hit ‘Porcelain’ duidelijk terug te horen. De track is afkomstig van het nog te verschijnen derde soloalbum van A$AP Rocky.
Wil je onze eerdere suggesties nog eens terugluisteren? Abonneer je dan op onze playlist op Spotify!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!