Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Tracks: Alt-J, Marika Hackman en Pale Seas

  •  
01-06-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1944063868
Welke nieuwe nummers moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde tipt de drie meest opvallende releases. Deze week: Alt-J, Marika Hackman en Pale Seas.
Alt-J - Adeline
Het laatste voorproefje van de nieuwe plaat van alt-J. De indieband bracht onlangs al ‘3WW’ als single uit, dat net als ‘Adeline’ afkomstig is van Relaxer. Het derde album, de opvolger van This Is All Yours uit 2014, komt vrijdag uit.
Marika Hackman - Cigarette
En ook van Marika Hackman komt vrijdag een nieuw album uit. Twee jaar geleden bracht de Britse singer-songwriter het album We Slept At Last uit, nu is ze terug met I’m Not Your Man. ‘Cigarette’ laat een meer uitgekleed, intiem geluid horen dan op het eerdere werk van Hackman.
Pale Seas - Into the night/Blood return
Veelbelovend, die jongens van Pale Seas. De Britse band werkt hard aan een debuutalbum, dat later dit jaar moet verschijnen. Dubbelsingle ‘Into the night/Blood return’ laat in ieder geval horen hoe een poppy geluid samengaat met trage shoegaze.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!