Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Top of the Lake S02 op Netflix

  •  
28-02-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
117 keer bekeken
  •  
Top of the Lake: China Girl
Het tweede seizoen van de BBC-serie kreeg de subtitel China Girl en is vanaf morgen ook te zien op Netflix.
Voor het tweede seizoen keert actrice Elisabeth Moss ( The Handmaid's Tale ) terug als politie-inspecteur Robin Griffin. In het eerste seizoen hield ze zich bezig met de verdwijning van een zwangere tiener in Nieuw-Zeeland. De tweede reeks pakt de draad vier jaar later weer op en speelt zich af in Sydney, Australië, waar ze de dood van een onbekende Aziatische vrouw die gevonden wordt op Bondi Beach onderzoekt. De tweede reeks introduceert ook Gwendoline Christie (Brienne in Game of Thrones ) als Robins nieuwe politiepartner. Daarnaast is er een belangrijke rol weggelegd voor Nicole Kidman. De australische actrice had in 2017 een topjaar, met naast Top of the Lake ook een hoofdrol in Emmy-winnaar Big Little Lies , en rollen in uitstekend ontvangen speelfilms als The Beguiled en The Killing of a Sacred Deer.
Het tweede seizoen werd opnieuw geschreven door Jane Campion, die in de jaren negentig twee Oscars won voor The Piano. Bekijk hier ons interview met Campion.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!