Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Toon: Nederlandse komedie heeft teaser

  •  
27-09-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
56 keer bekeken
  •  
Toon
Toon gaat internationaal en kan zich wat betreft Netflix meten met artiesten als Beyoncé en Lady Gaga.
De serie Toon volgt een sociaal onhandige muzikant die in één klap beroemd wordt als een filmpje van hem op een feestje viral gaat. Zelf wil hij dit niet, hij zit liever thuis te gamen, maar dankzij de enthousiaste zangeres Nina en zijn zeer ambitieuze zus Elise verdwaalt hij toch steeds verder in de krochten van de showbusiness. Toon wordt gespeeld door Joep Vermolen, die de komische serie zelf ontwikkelde in samenwerking met regisseur Beer ten Kate en scenarist Dirk van Pelt. De cast bestaat verder uit Loulou Hameleers, Amy van der Weerden, Robbert Bleij,  Arend Brandligt en Marijn Klaver. Daarnaast komen er ook heel veel bekende Nederlanders voorbij in gastrollen, zoals Eva Jinek, Huub Smit, Tygo Gernandt, Ferdi Stofmeel, DJ Jean en Kim Feenstra.
Toon is afkomstig van het vod-platform van KPN en werd destijds lovend ontvangen. Beide seizoenen van de Nederlandse komedieserie komen 18 oktober naar Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!