Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Toni Collette in serie van Black-ish makers

  •  
27-08-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
53 keer bekeken
  •  
image
  • Zender ABC is bezig met een komisch spionagedrama getiteld Unit Zero. Actrice Toni Collette (Golden Globe-winnaar voor de serie United States of Tara) zal de hoofdrol gaan spelen.

is afkomstig van Kenya Barris en Lindsey Shockley. Barris is de bedenker van de succesvolle ABC-sitcom Black-ish , waar Shockley bij betrokken is als producent. Hun nieuwe project draait om een alleenstaande moeder en C.I.A.-agente (Collette), die de leiding krijgt over een groep laaggeplaatste werknemers. In elke aflevering moet haar team undercover om een ramp te voorkomen, geholpen door het feit dat niemand met een vol verstand ook maar zou vermoeden dat ze spionnen zijn. David Gordon Green ( Pineapple Express , Vice Principals ) is aan het project verbonden als regisseur.
Toni Collette brak eind jaren 90 door met haar voor een Oscar genomineerde rol in de bovennatuurlijke dramafilm The Sixth Sense met Bruce Willis. Op televisie speelde ze na United States of Tara nog een rol in de serie Hostages. In Amerika is ze momenteel in de bioscoop te zien naast Daniel Radcliffe, in de waargebeurde misdaadfilm Emperium.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!