Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Tijdreizen is mogelijk in trailer voor Travelers

  •  
22-12-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Travelers
Vlak na de release van The OA komt Netflix met nog een sciencefictionserie. Bekijk de trailer voor Travelers.
Travelers is een coproductie van Netflix en het Canadese Showcase. De serie ging op 17 oktober in première in Canada en wordt op 23 december door Netflix beschikbaar gesteld in de rest van de wereld. De serie speelt zich af in een verre toekomst. De laatste mensen op aarde hebben een manier ontdekt om hun bewustzijn terug in de tijd te laten reizen. Een zogenaamde ‘traveler’ neemt dan bezit van het lichaam van iemand in het verleden die op het punt staat te sterven. Een van de tijdreizigers wordt FBI-agent Grant MacLaren, die een team van travelers samenstelt om de aarde te redden. De agent wordt gespeeld door Eric McCormack, vooral bekend van zijn rol in Will & Grace, een serie die binnenkort mogelijk een doorstart maakt. Zijn teamleden worden gespeeld door Mackenzie Porter, Patrick Gilmore, Jared Paul Abrahamson en Nesta Marlee Cooper.
De serie werd bedacht door Brad Wright, ooit schrijver voor The Outer Limits en vervolgens betrokken bij shows als Stargate SG-1, Stargate Atlantis en Stargate Universe. Het eerste seizoen van Travelers bestaat uit in totaal 12 afleveringen.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!