Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Tidelands heeft volledige trailer

  •  
22-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
84 keer bekeken
  •  
Tidelands S01
Aan de Australische kust huizen mysterieuze vrouwen die in zeemeerminnen lijken te kunnen veranderen.
Tidelands is de allereerste Australische Netflix Original. De bovennatuurlijke thriller speelt zich af in Orphelin Bay, een vissersdorpje waar de leden van een geheimzinnig genootschap (de Tidelanders) een unieke connectie met de zee hebben. Het genootschap staat onder leiding van de charismatische Adrielle Cuthbert, gespeeld door de Spaanse actrice Elsa Pataky, bij het internationale publiek bekend als Elena uit de Fast & Furious -films. Cuthbert maakt kennis met Cal McTeer (Charlotte Best uit Home & Away), een jonge vrouw die weer terugkeert naar haar geboorteplaats Orphelin Bay (heeft ook zij die connectie met de zee?), nadat ze tien jaar in de jeugdgevangenis heeft gezeten. McTeer vraagt zich af of de Tidelanders iets te maken hebben met al die schipbreuken en dode mannen die op het strand aanspoelen.
Tidelands is vanaf 14 december te zien op Netflix. Het eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen met elk een speelduur van ongeveer vijftig minuten. Bekijk de trailer.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!