Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Tickle Fight: Craig Ferguson op Netflix

  •  
29-11-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Craig Ferguson
Craig Ferguson komt begin volgende maand naar Netflix met een nieuwe stand-up special.
De show heet Tickle Fight en de trailer licht alvast een tipje van de sluier op. De van origine Schotse Ferguson was jarenlang een grote naam in de Amerikaanse talkshowwereld. Eind 2004 volgde hij Craig Kilborn op als presentator van The Late Late Show op CBS. In 2015 stopte hij met het programma, dat momenteel gepresenteerd wordt door James Corden. En nu komt hij dus naar Netflix met een nieuwe stand-up special, zijn eerste sinds Just Being Honest uit 2015. Volgens Netflix zal Ferguson in Tickle Fight uiteraard terugblikken op zijn tijd als presentator van een late night show, maar komen ook onderwerpen als opgroeien in de jaren 70, Japanse toiletten, zijn haat voor goochelaars en zijn angst voor sociale media aan bod. In de trailer horen we de Emmy-winnaar tevens praten over tequila drinken in de ochtend en problemen met zijn gezondheid.
Craig Ferguson: Tickle Fight is vanaf dinsdag 5 december te bekijken op Netflix. De show werd eerder dit jaar opgenomen in Montreal, Canada, tijdens het Just for Laughs-festival.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!