Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Tick vanaf 25 augustus te zien bij Amazon

  •  
29-04-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
_DG29087.NEF
Amazon heeft de premièredatum van The Tick nu ook bevestigd voor Nederland. De serie wordt vanaf 25 augustus uitgezonden.
De stripadaptatie speelt zich af in een wereld waar superhelden al tientallen jaren bestaan. Een accountant ontdekt dat zijn stad geregeerd wordt door een superschurk. Terwijl hij worstelt om de samenzwering bloot te leggen, komt hij in aanraking met een vreemde, blauwe superheld: The Tick. Mensen die zijn opgegroeid in de jaren negentig zullen het personage nog kennen van de gelijknamige animatieserie. Toch is ook de Amazon-versie niet de eerste live-action-adaptatie. Het personage The Tick kreeg in 2001 al eens een sitcom op Fox, met een hoofdrol voor Patrick Warburton ( A Series of Unfortunate Events ). Dit keer wordt de superheld gestalte gegeven door Peter Serafinowicz.
The Tick behoort tot een drietal komische proefafleveringen die vorig jaar door Amazon verzekerd werden van een compleet seizoen. I Love Dick verschijnt op 12 mei, op de releasedatum van Jean-Claude van Johnson is het nog even wachten.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!