Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Those Who Kill S01 komt naar NPO Start Plus

  •  
23-09-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
56 keer bekeken
  •  
Those Who Kill
Commissaris Katrine Jensen en forensisch psychiater Thomas Schaeffer jagen op een seriemoordenaar.
Het tweede seizoen van Those Who Kill is al te zien op NPO Start Plus, en ook het eerste seizoen wordt daar binnenkort beschikbaar gesteld. Beide seizoenen maken overigens gebruik van andere acteurs en kunnen los van elkaar bekeken worden. De Deense serie volgt commissaris Katrine Jensen (Laura Bach) en forensisch psychiater Thomas Schaeffer (Jakob Cedergren), die behoren tot een speciale eenheid van de politie van Kopenhagen. Seriemoordenaars zijn hun specialiteit en de zaken die ze onderzoeken zijn zelden traditioneel en voorspelbaar. Bach en Cedergren keerden dus niet terug voor het tweede seizoen, maar het eerste seizoen kreeg wel een aantal buitenlandse remakes. Zo verscheen in Nederland De Jacht , met Loes Haverkort en Fedja van Huêt in de hoofdrollen.
Het volledige eerste seizoen van Those Who Kill is vanaf 4 oktober te zien bij NPO Start Plus. De reeks is vanaf 12 november ook wekelijks te volgen op NPO 1 Extra.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!