Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The X-Files S11: trailer voor laatste afleveringen

  •  
26-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
X Files
Fox blikt vooruit op wat waarschijnlijk de allerlaatste afleveringen van The X-Files gaan worden.
Gisteren was de vierde aflevering The Lost Art of Forehead Sweat op de Nederlandse televisie te zien. Het elfde seizoen van The X-Files heeft nog zes afleveringen te gaan. Daarna lijkt het helemaal gedaan te zijn met de serie, aangezien Gillian Anderson haar afscheid aankondigde en vrijwel niemand zich een verder vervolg zonder Dana Scully voor kan stellen. In een van de afleveringen die we dit seizoen nog tegoed hebben zal Walter Skinner (Mitch Pileggi) op de voorgrond treden. Haley Joel Osment (The Sixth Sense) speelt in die aflevering een gastrol. Volgende week is het echter eerst de beurt aan een 'monster of the week' episode getiteld Ghouli. Tot slot wordt in de tweede helft van het seizoen ook de verhaallijn rond Scully's zoon William hervat.
Het elfde seizoen van The X-Files is in Nederland elke donderdag te zien op Fox. Bekijk de recensie van de eerste vijf afleveringen en lees meer over de beroemde intromuziek van de serie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!