Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The X-Files S11: trailer voor de grote finale

  •  
22-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The X-Files S11
Vanavond zie je op Fox de misschien wel allerlaatste aflevering van het in 1993 gestarte The X-Files.
De grote finale draait helemaal op de zoektocht naar William, de bijzondere zoon van Mulder en Scully, die een sleutelrol vervult bij (het voorkomen van) de buitenaardse kolonisatie. Na het einde van The X-Files in 2002, hoopten veel fans dat het verhaal over die buitenaardse invasie afgesloten zou worden in de tweede X-Files-film uit 2008. Dat gebeurde niet, maar in 2016 bestelde zender Fox alsnog een (weliswaar korter) tiende seizoen van de serie, gevolgd door ook nog een elfde seizoen. Actrice Gillian Anderson kondigde aan dat ze na het elfde seizoen afscheid neemt van de serie , waardoor de finale van vanavond haar laatste optreden wordt als Scully. Bedenker Chris Carter zou zelf nog wel verder willen - mogelijk met een 'afwezige' Scully, net zoals Mulder destijds ook grotendeels afwezig was in het achtste en negende seizoen.
Of de fans zitten te wachten op een Scully-loos twaalfde seizoen van The X-Files is nog maar de vraag. De finale van seizoen elf is vanavond om 21.00 uur te zien op Fox.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!