de Lagarde

The Witcher: trailer voor derde en laatste seizoen met Henry Cavill

  •  
08-06-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
250 keer bekeken
  •  
EN-GB_TheWitcherS3_Main_Vertical_RGB_PRE

© Netflix

In het vierde seizoen zal de Australische acteur Liam Hemsworth (The Hunger Games) de rol van monsterjager Geralt of Rivia overnemen van Henry Cavill (Man of Steel).

Eind deze maand gaat het derde seizoen van The Witcher in première op Netflix en vandaag werd de trailer vrijgegeven. De fantasyserie volgt monsterjager Geralt of Rivia (Henry Cavill), die in deze nieuwe reeks Ciri (Freya Allan) probeert te beschermen tegen de verschillende partijen die haar gevangen willen nemen. Yennefer (Anya Chalotra) leidt ze naar Aretuza, waar ze hopen meer over haar krachten te leren, maar in plaats daarvan belanden ze in een slagveld van politieke corruptie, zwarte magie en verraad. Nieuwe toevoegingen aan de cast zijn Robbie Amell (Upload), Meng’er Zhang (Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings) en Hugh Skinner (Fleabag). Het derde seizoen van The Witcher, wederom afkomstig van showrunner en producent Lauren Schmidt Hissrich, is het laatste seizoen waarin Cavill te zien is: de rol van Geralt of Rivia zal in het vierde seizoen gespeeld worden door Liam Hemsworth.

Het derde seizoen van The Witcher werd wel opgesplitst in twee delen: de eerste helft verschijnt 29 juni op Netflix en de tweede helft debuteert vervolgens op 27 juli bij de streamingdienst.

Delen:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!