Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Witcher: maak alvast kennis met de personages

  •  
10-12-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
121 keer bekeken
  •  
The Witcher poster
De grootschalige fantasyserie volgt een monsterjager, een prinses en een magiër op een epische queeste.
Waar het op Netflix nu nog aan ontbreekt is een fantasyserie in de stijl van Game of Thrones (HBO) en Lord of The Rings (Amazon), maar die staat voor deze maand op het programma in de vorm van The Witcher. Voor degenen die niet bekend zijn met de boeken waar de serie op is gebaseerd, werden er een aantal korte featurettes onthuld waarin de personages alvast aan de kijker worden voorgesteld. The Witcher draait om de monsterjager Geralt of Rivia (Henry Cavill), de beschermde prinses Cirilla (Freya Allan), en de getraumatiseerde magiër Yennefer (Anya Chalotra), die door het noodlot samengebracht worden. De fantasyserie van showrunner Lauren Schmidt Hissrich ( Daredevil , The Umbrella Academy ) is al zeker van in ieder geval twee seizoenen.
The Witcher verschijnt 20 december op Netflix.
https://www.youtube.com/watch?v=UrINWZHLb90&t=21s https://www.youtube.com/watch?v=HBA5Cwi_SxY https://www.youtube.com/watch?v=rotHAMhA1m8
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!