Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Witcher: eerste blik op Liam Hemsworth als Geralt of Rivia

  •  
22-05-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
186 keer bekeken
  •  
LHreveal_RR_18_04_24_SA-117_RT,LHreveal_RR_18_04_24_SA-117_RT

© Susie Allnutt / Netflix

Naast Liam Hemsworth voegen ook onder meer Laurence Fishburne (The Matrix), Sharlto Copley (District 9) en James Purefoy (The Following) zich bij de cast.

Netflix onthulde vandaag een eerste blik op de nieuwe hoofdrolspeler van The Witcher. De rol van Geralt of Rivia werd in de eerste drie seizoenen gespeeld door Henry Cavill (The Tudors), maar met ingang van seizoen vier neemt Liam Hemsworth (The Hunger Games) die taak van hem over. Het vierde en vijfde seizoen van de fantasyserie worden nu gelijktijdig opgenomen in Engeland. Het vijfde seizoen wordt tevens het laatste seizoen. Hemsworth is overigens niet het enige nieuwe gezicht in de cast: Laurence Fishburne (The Matrix) geeft gestalte aan Regis, een wijze medicus met een mysterieus verleden, Sharlto Copley (District 9) speelt de beruchte premiejager Leo Bonhart, James Purefoy (The Following) zal te zien zijn als Skellen, een hooggeplaatste spion en adviseur van Emhyr, en Danny Woodburn (Watchmen) is gecast als de kleine Zoltan. Het is nog niet bekend wanneer het vierde en het vijfde seizoen van The Witcher op Netflix verschijnen.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!