Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Week Of: Sandler en Rock in Netflix-film

  •  
02-02-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Week Of
Na een cameo in Sandy Wexler krijgt Chris Rock een grotere rol in de volgende Netflix-film van Adam Sandler.
Onlangs speelde Sandler een rol in het tragikomische The Meyerowitz Stories van Noah Baumbach, maar The Week Of is weer gewoon onderdeel van zijn eigen filmdeal met Netflix. De komedie draait om de voorbereiding op het huwelijk tussen de dochter van Sandler en de zoon van Rock. Sandler schreef het script samen met Robert Smigel, die je misschien kent als de stem (en poppenspeler) van Triumph the Insult Comic Dog. Smigel schreef eerder de Hotel Transylvania-films en You Don't Mess with the Zohan met Sandler, maar maakt met The Week Of nu ook zijn debuut als regisseur. Bijrollen zijn er voor Rachel Dratch (Saturday Night Live) en Steve Buscemi ( Boardwalk Empire ). The Week Of is na The Ridiculous 6, The Do-Over en Sandy Wexler de vierde Netflix-film van Sandler, die onlangs een nieuwe deal sloot met de VOD-dienst.
The Week Of is vanaf 27 april te zien op Netflix. Bekijk verder nog onze top tien van Adam Sandler-films in het Nederlandse VOD-aanbod, met daarin ook zijn cameo in de film Top Five van Chris Rock.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!