Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Walking Dead S10 verschijnt 5 oktober op Netflix

  •  
01-10-2020
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Walking Dead S09
Het tiende seizoen verschijnt op de dag van de voorlopig laatste aflevering ook (gedeeltelijk) op Netflix.
Komende maandag kun je op Fox kijken naar de soort van finale van het tiende seizoen van The Walking Dead, maar daarnaast wordt die tiende reeks ook heel snel (zelfs op dezelfde dag) bij Netflix toegevoegd. Het gaat dus niet om het volledige tiende seizoen, want de aflevering van komende maandag is inmiddels geen finale meer: er gaan nog zes extra afleveringen volgen, die begin 2021 op televisie worden uitgezonden. Wanneer deze zes extra afleveringen vervolgens naar Netflix komen is nog niet bekend. Overigens werd vorige maand het einde van The Walking Dead aangekondigd, hoewel er eveneens weer twee nieuwe spin-off's in de maak zijn (lees hier meer). Daarnaast gaat er morgen ook nog een nieuwe spin-off (getiteld The World Beyond ) van start op Amazon Prime.
Update: hoewel Netflix op Twitter (zie onder) spreekt over maandag 5 oktober, wordt op Netflix zelf dinsdag 6 oktober aangegeven als de verschijningsdatum.
Update 2:  Netflix heeft inmiddels alle aankondigingen verwijderd en laten weten dat de tiende reeks pas later dit jaar in het aanbod wordt opgenomen.
https://twitter.com/NetflixNL/status/1311576700690534400 https://twitter.com/NetflixNL/status/1311576584059523077
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!