Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Walking Dead S09: Ryan Hurst gecast

  •  
28-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
De Sons of Anarchy-veteraan geeft gestalte aan Beta, een personage dat rechtstreeks uit de comic komt.
In het negende seizoen van The Walking Dead gaan we meer zien van The Whisperers, die geleid worden door de slechte Alpha (Samantha Morton). Haar rechterhand Beta is nu ook gecast en zal gespeeld worden door Ryan Hurst. Beta word omschreven als het type 'zwijgzaam, maar sterk' en die omschrijving doet enigszins denken aan zijn karakter in Sons of Anarchy. In het bikerdrama was Hurst jarenlang te zien als Opie Winston, de beste vriend en rechterhand van Jax Teller (Charlie Hunnam). Recentelijk had de acteur bijrollen in Outsiders en Bates Motel en volgend jaar zal hij opduiken in het vierde seizoen van Bosch. Naast Hurst werd onlangs ook Cassady McClincy ( Castle Rock ) gecast in The Walking Dead. Zij zal straks gestalte geven aan Lydia, de dochter van Alpha.
Het negende seizoen van The Walking Dead is hier vanaf 9 oktober te zien op Fox. Binnenkort lees je op De Lagarde een interview met showrunner Angela Kang.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!