Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Walking Dead krijgt een elfde seizoen

  •  
05-10-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Walking Dead S09
Verder keert Lauren Cohan terug als Maggie en kreeg de nieuwe Walking Dead spin-off een eerste trailer.
Er komt een elfde seizoen van The Walking Dead. Dat maakte showrunner Angela Kang vandaag bekend op de New York Comic Con. Verder onthulde actrice Lauren Cohan (Maggie in de serie) dat zij voor het elfde seizoen terugkeert als vast castlid. Cohan had een gastoptreden aan de start van het negende seizoen, maar verliet daarna The Walking Dead om een hoofdrol te kunnen spelen in de nieuwe serie Whiskey Cavalier. Die serie is inmiddels echter gecanceld, waardoor ze voor het elfde seizoen weer 'full time' aan boord kan komen. Ook maakt Paola Lazaro in het elfde seizoen haar opwachting als Juanita 'Princess' Sanchez, een populair personage uit de comic. Eerst is het echter nog de beurt aan het tiende seizoen , dat komende maandag van start gaat.
Verder werd op New York Comic Con ook een trailer vrijgegeven voor een nieuwe (nog altijd titelloze) spin-off van The Walking Dead. Bekijk de beelden hieronder.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!