Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Victim: miniserie komt naar NPO Start Plus

  •  
20-06-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
77 keer bekeken
  •  
The Victim
Een radeloze moeder (Kelly Macdonald) is ervan overtuigd dat de moordenaar van haar zoontje is teruggekeerd.
Na de BBC-film The Child in Time speelt Kelly Macdonald (Boardwalk Empire) opnieuw een moeder die het verlies van haar kind probeert te verwerken in The Victim. De Schotse actrice geeft in de miniserie gestalte aan Anna Dean, die veertien jaar na de moord op haar 9-jarige zoontje denkt dat de dader - toen een tiener, nu een volwassen man met een gezin - zich onder een andere identiteit heeft gevestigd in haar woonplaats. Niet veel later wordt hij zwaar mishandeld, nadat op internet een anonieme bron beweert dat hij inderdaad een kindermoordenaar is. Vervolgens wordt Anna beschuldigd van het online zetten van die (foutieve?) informatie en aangeklaagd voor poging tot moord. Was Anna inderdaad verantwoordelijk? En is de man wel echt wie zij denkt dat hij is?
De miniserie is vanaf 12 juli te zien op NPO Start Plus. Of en wanneer The Victim naar televisie komt is nog niet bekend. De serie was eerder al te zien bij de BBC.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!