Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Typist vanaf 18 juli te zien bij de NPO

  •  
24-06-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
375 keer bekeken
  •  
The Typist
Een getraumatiseerde notuliste bij de politie in Berlijn wil op eigen houtje een misbruikzaak te onderzoeken.
De Duitse misdaadserie The Typist is vanaf 18 juli te zien bij de NPO, zowel online als op televisie. Het drama volgt Freya Becker (Iris Berben), een ietwat teruggetrokken notuliste op de afdeling moordzaken van de politie van Berlijn. De vele verhoren van misdadigers laten haar maar niet los en als een van kindermisbruik verdachte man wordt vrijgesproken, is haar ontsteltenis groot. Ze is overtuigd van zijn schuld en gaat zelf op zoek naar gerechtigheid, ook omdat de zaak haar doet denken aan de verdwijning van haar eigen dochter Marie elf jaar eerder. Peter Kurth ( Babylon Berlin ) geeft gestalte aan haar vriend en baas Henry Silowski. De serie werd bedacht door Nina Grosse (Shades of Guilt), die regisseerde samen met Amira Radsi (Deutschland '83).
Het complete eerste seizoen van The Typist is vanaf 18 juli beschikbaar op NPO Plus. Vanaf die dag is de Duitse serie ook wekelijks te volgen op NPO 2 en op NPO Start.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!