Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Truth About the Harry Quebert Affair komt naar Videoland

  •  
14-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
316 keer bekeken
  •  
The Truth About the Harry Quebert Affair
Patrick Dempsey (Grey's Anatomy, Bridget Jones's Baby) speelt een schrijver die wordt beschuldigd van moord.
In The Truth About the Harry Quebert Affair geeft Patrick Dempsey gestalte aan Harry Quebert, een schrijver die halverwege de jaren zeventig verliefd werd op de 15-jarige Nola Kellergan (Kristine Froseth, Apostle ). Dertig jaar later wordt haar levenloze lichaam opgegraven uit zijn tuin, met daarbij ook nog een manuscript van zijn bekendste boek. Harry's jonge protegé Marcus (Ben Schnetzer) probeert de onschuld van zijn van moord beschuldigde mentor te bewijzen en aangezien hij kampt met writer's block, besluit hij de zaak tevens te gebruiken als inspiratie voor zijn nieuwe boek. Bijrollen zijn er voor Damon Wayans Jr. (New Girl), Kurt Fuller (That's My Bush!), Wayne Knight (Seinfeld) en Virginia Madsen (Sideways). De miniserie was het allereerste tv-uitstapje van de Franse filmmaker Jean-Jacques Annaud (Enemy at the Gates).
De tien afleveringen van The Truth About the Harry Quebert Affair zijn hier vanaf 28 oktober te zien bij Videoland. De miniserie is gebaseerd op het boek van Joël Dicker.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!