Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Tick S02 heeft datum en trailer

  •  
01-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Tick S02 poster
De blauwe superheld en zijn sidekick maken nieuwe vrienden (en vijanden) in seizoen twee van The Tick.
Met The Tick maakte Amazon twee jaar geleden zijn eerste stripverfilming. In april keren de blauwe superheld (Peter Serafinowicz) en zijn sidekick Arthur (Griffin Newman) terug met een tweede seizoen. The Terror (Jackie Earle Haley) is inmiddels verslagen, maar al snel wordt de stad geteisterd door nieuwe schurken, zoals Ms. Lint (Yara Martinez).  Gelukkig doen er meer nieuwe superhelden hun intrede en wordt ook de organisatie AEGIS (vergelijkbaar met SHIELD in de Marvel-strips) weer nieuw leven ingeblazen. The Tick is gebaseerd op de gelijknamige strip van Ben Edlund, tevens de showrunner van deze serie. Eerder werd The Tick al geadapteerd als animatieserie. Daarnaast bestaat er ook een andere live-action adaptatie, waarin Patrick Warburton gestalte gaf aan het personage.
Het tweede seizoen van The Tick bestaat uit tien afleveringen die 5 april allemaal op Amazon verschijnen en dus niet, zoals eerder wel het geval was, worden opgeplitst.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!