Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Terror krijgt tweede seizoen

  •  
24-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Terror
Een van de beste nieuwe series van dit jaar was The Terror, dat in Nederland te zien is op Amazon Prime.
In Amerika is The Terror te zien op AMC, de zender waar ook series als Breaking Bad en The Walking Dead vandaan komen. The Terror moet een anthologie gaan worden: elk seizoen neemt een historische gebeurtenis als uitgangspunt en voegt daar vervolgens een fictief (horror) element aan toe. Het tweede seizoen zal straks draaien om een geheimzinnige geestverschijning, die tijdens WOII een Japans-Amerikaanse gemeenschap de stuipen op het lijf jaagt. Alexander Woo ( True Blood ) is de nieuwe showrunner en krijgt daarbij hulp van Max Borenstein (Godzilla, Kong: Skull Island , één van de Game of Thrones spin-offs ). Het eerdere seizoen van The Terror draait om een schip dat in 1845 strandde op de Noordpool (waargebeurd), en vervolgens werd geterroriseerd door een onbekend monster (fictief). De reeks werd bedacht door David Kajganich (A Bigger Splash).
Het tweede seizoen van The Terror bestaat weer uit tien afleveringen, maar heeft nog geen premièredatum. Het eerste seizoen is in Nederland te zien op Amazon.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!