Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Terror: Infamy start 16 augustus bij Amazon

  •  
30-07-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Terror: Infamy
Het eerste seizoen van de horrorserie bereikte destijds de top tien in onze lijst met de beste series van 2018.
Amazon heeft bevestigd dat zij het tweede seizoen van The Terror wekelijks aan mogen bieden in Nederland. De serie van zender AMC neemt elk seizoen een waargebeurd verhaal en voegt vervolgens een fictief (horror)element toe. De nieuwe reeks kreeg als subtitel Infamy en volgt een hechte Japanse gemeenschap, die overal waar ze komen achtervolgd worden door een geest die van uiterlijk kan veranderen. George Takei (Star Trek) speelt één van de oudste steunpilaren in de commune, maar de acteur trad tevens aan als consultant: het verhaal speelt zich (gedeeltelijk) af in een interneringskamp tijdens WOII, en de nu 82-jarige acteur zat als kind ooit opgesloten in zo'n kamp. Het tweede seizoen van The Terror werd bedacht door Alexander Woo (True Blood).
The Terror S02 is vanaf 16 augustus wekelijks te zien bij Amazon. Het eerste seizoen bereikte eind vorig jaar de zevende plaats op onze lijst met de beste series van 2018.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!