Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Sopranos krijgt prequel-film

  •  
08-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Sopranos
Het script voor The Many Saints of Newark werd geschreven door David Chase, de bedenker van de HBO-serie.
Een vervolg zal het in 2007 gestopte The Sopranos helaas nooit meer krijgen, aangezien James Gandolfini (Tony in de serie) in 2013 overleed aan een hartaanval. Toch keert Chase weer terug naar de wereld van de Sopranos door middel van een prequel-film, die zich afspeelt in New Jersey, ten tijde van de Newark-rellen in de jaren zestig. Waarschijnlijk gaat de film over de belevenissen van Giovanni “Johnny Boy" Soprano, de vader van Tony die gedurende de originele serie in flasbacks gespeeld werd door Joseph Siravo. Ook wordt er vermoedelijk plek ingeruimd voor jongere versies van Tony's moeder Livia Soprano (destijds gespeeld door Nancy Marchand, die voor aanvang van het derde seizoen overleed) en Tony's oom Junior (destijds gespeeld door Dominic Chianese). Chase schreef het script samen met Lawrence Konner, destijds één van de schrijvers van The Sopranos.
Het was een tijdje stil rond Chase, die in 2012 voor het laatst iets (de film Not Fade Away) schreef en regisseerde. Hij zal zelf een regisseur aanstellen voor de film.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!