Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Society onthult teaser en datum

  •  
05-04-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Society
Netflix omschrijft de Young Adult-serie als een moderne versie van het beroemde Lord of the Flies.
In The Society belanden de tieners van een stadje in New England plotseling in een wereld waarin hun ouders nergens te bekennen zijn. Dat betekent in eerste instantie een heleboel lol en gefeest, maar al snel blijkt er ook een keerzijde te zitten aan al die vrijheid. Het tienderdrama werd geschreven door Chris Kesyer (Party of Five, Tyrant ), die vooral inspiratie haalde uit het boek Lord of the Flies, dat gaat over kinderen die stranden op een onbewoond eiland, waar hun plannen om een eigen gemeenschap te stichten al snel verzanden in chaos. Rollen zijn er voor Rachel Keller, Kathryn Newton en Kristine Froseth. De regie was in handen van Marc Webb, bekend van de stripverfilming The Amazing Spider-Man en het romantische 500 Days of Summer.
The Society is vanaf 10 mei te zien op Netflix. Het eerste seizoen van de serie bestaat uit in totaal tien afleveringen. Hieronder kun je al een eerste teaser trailer bekijken.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!