Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Sinner zeker van een tweede seizoen

  •  
17-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Sinner
Jessica Biel produceert de tweede reeks, die zich zal richten op een compleet nieuwe 'moordenaar zonder motief'.
Het volgende misdrijf draait om een elfjarige jongetje die zonder aanwijsbare aanleiding zijn ouders vermoordde. Detective Harry Ambrose (Bill Pullman) reist naar New York om de zaak te onderzoeken, maar stuit daar op veel weerstand van de lokale bevolking. In de eerste reeks van The Sinner onderzocht Ambrose de zaak rond een vrouw (Biel) die op klaarlichte dag in het openbaar een voor haar onbekende man vermoordde, maar vervolgens niet kon vertellen waarom. Of Biel straks terugkeert als actrice is niet bekend, maar ze blijft sowieso aan als producent. Achter de schermen keren ook showrunner Derek Simonds en regisseur Antonio Campos terug. Het eerste seizoen van The Sinner was een onverwacht groot succes voor zender USA en werd genomineerd voor twee Golden Globes, waarbij Biel een nominatie kreeg als actrice.
Het eerste seizoen van The Sinner - dat oorspronkelijk bedoeld was als miniserie - is in Nederland te bekijken op Netflix. Seizoen twee heeft nog geen premièredatum.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!