Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Sinner S02 onthult datum en teaser

  •  
01-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Sinner S02
Over de Netflix-release is nog niets bekend, maar in Amerika is seizoen twee vanaf 1 augustus te zien op televisie.
In Amerika wordt The Sinner uitgezonden door zender USA. De eerste reeks van de serie kwam daar vorig jaar op 20 september ten einde en vervolgens kwamen alle afleveringen op 7 november in Nederland naar Netflix. Of en wanneer de tweede reeks naar Nederland komt is nog niet bekend. Wel weten we nu dat het tweede seizoen dit jaar in Amerika op 1 augustus van start gaat. De nieuwe reeks draait om een 11-jarige jongen die zonder aanwijsbare aanleiding zijn ouders vermoordde. Detective Harry Ambrose (Bill Pullman) reist af naar de plek des onheils, waar hij merkt dat een mysterieuze vrouw ( Carrie Coon ) de duistere geheimen van de lokale gemeenschap verbergt. Of Jessica Biel terugkeert als actrice is nog niet bekend, maar ze zal de tweede reeeks wel produceren.
The Sinner was eigenlijk bedoeld als miniserie, maar na het onverwacht grote succes (inclusief twee Golden Globe-nominaties) werd er toch een tweede seizoen besteld.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!