Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Sinner S02 komt naar Netflix

  •  
15-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Sinner S02
Alle afleveringen van het tweede seizoen zijn bij ons in Nederland vanaf 9 november te zien op Netflix.
In het eerste seizoen van The Sinner speelde Jessica Biel een vrouw die vanuit het niets een vreemde man vermoordde en vervolgens niet kon vertellen waarom. Biel is niet als actrice te zien in het tweede seizoen - ze is wel nog steeds betrokken als producent - dat zich richt op detective Harry Ambrose (Bill Pullman). In het eerste seizoen hielp Ambrose het personage van Biel met het ontrafelen van haar mysterie en in het tweede seizoen moet hij een nieuwe zaak oplossen. In deze reeks reist hij terug naar het platteland van New York waar hij opgroeide. Daar heeft een elfjarige jongen (Elisha Henig) zonder een aanwijsbare reden zijn ouders vergiftigd. Tijdens zijn onderzoek stuit Ambrose op veel weerstand van de lokale gemeenschap. Vooral de mysterieuze Vera (Carrie Coon uit Fargo ) lijkt belangrijke informatie achter te houden.
Het tweede seizoen van The Sinner is vanaf 9 november te zien op Netflix. Het eerdere seizoen werd genomineerd voor twee Golden Globes en een Emmy.
 
 
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!