Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Sinner krijgt een derde seizoen

  •  
06-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Sinner S02
Bill Pullman keert terug als Harry Ambrose en wordt deze keer vergezeld door Matt Bomer (White Collar).
De Amerikaanse zender USA heeft The Sinner verlengd met nog een derde seizoen. In de nieuwe reeks raakt detective Harry Ambrose betrokken bij de gevaarlijkste zaak uit zijn carrière, nadat hij een auto-ongeluk net buiten Dorchester in New York onderzoekt. Matt Bomer ( Will & Grace , Doom Patrol ) is gecast als Jamie, een nette inwoner van Dorchester, en tevens aanstaade vader, die na het ongeluk steun zoekt bij Ambrose. Bomer was eerder op USA te zien in White Collar, een misdaadserie die hier te bekijken is op Netflix. Het derde seizoen van The Sinner wordt opnieuw geproduceerd door Jessica Biel, die als actrice een Golden Globe won voor het eerste seizoen. Derek Simonds keert terug als showrunner en Adam Bernstein (Fargo, Breaking Bad) regisseert de eerste twee afleveringen.
Wanneer het derde seizoen van The Sinner in première gaat is nog niet bekend. De eerste twee seizoenen (lees de recensies hier en hier ) zijn nu te bekijken op Netflix.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!