Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Simpsons debuteert extra lange aflevering

  •  
04-01-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
3576484475
Fox zendt op 15 januari een 60 minuten durende aflevering van The Simpsons uit. Taraji P. Henson en Keegan-Michael Key hebben gastrollen.
Het is voor het eerst in de 28-jarige geschiedenis van de serie, dat de makers met een extra lange aflevering op de proppen komen. In ‘The Great Phatsby’ wordt de schatrijke Mr. Burns ( Harry Shearer ) opgelicht door een mysterieuze muziekmagnaat en raakt hij zijn gehele fortuin kwijt. Met hulp van Praline – de ex-vrouw van de muziekmagnaat – en Jazzy James – een aan lager wal geraakte rapper – probeert hij wraak te nemen. De stem van Praline wordt gedaan door Taraji P. Henson en ze is uiteraard gemodelleerd naar Hensons personage in het eveneens op Fox te bekijken Empire. Keegan-Michael Key is in de aflevering te horen als Jazzy James. Key is vooral bekend van de sketchshow Key & Peele op Comedy Central en speelde tevens een gastrol in Fargo. Komend jaar is hij op Netflix te zien in de midlifecrisis komedie Friends from College.
De gele familie debuteerde ooit in The Tracey Ullman Show en kreeg in 1989 een eigen serie op Fox. The Simpsons werd onlangs met twee seizoenen verlengd, waardoor de teller van het totale aantal afleveringen straks op 669 komt te staan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!