Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Shannara Chronicles zoekt nieuw onderkomen

  •  
18-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
90 keer bekeken
  •  
The Shannara Chronicles
Zender Spike stopt na twee seizoenen met The Shannara Chronicles, maar gelukkig is er toch nog hoop.
De productiestudio achter The Shannara Chronicles is namelijk op zoek naar een nieuw onderkomen voor de serie. Ze zouden daarvoor al met verschillende zenders en VOD-diensten in gesprek zijn. Netflix heeft interesse getoond. De boekverfilming is in veel landen namelijk te streamen op Netflix (in Nederland is het eerste seizoen beschikbaar) en wordt daar ontzettend goed bekeken. Ook Amazon zou een serieuze kandidaat zijn, omdat zij zoeken naar een succesvolle fantasyserie. De VOD-dienst werkt momenteel namelijk ook aan Carnival Row en kondigde een nieuwe tv-adaptatie van The Lord of the Rings aan. In 2016 was het eerste seizoen van The Shannara Chronicles de best bekeken serie op MTV, maar voor het tweede seizoen verhuisde de serie naar Spike. In Nederland was de eerste reeks te zien op Net 5, terwijl het tweede seizoen bij ons werd uitgezonden op MTV.
Deze week wordt Spike in Amerika omgedoopt tot Paramount Network. De nieuwe zender kreeg wel de aanbieding om verder te gaan met The Shannara Chronicles, maar besloot om met de serie te stoppen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!