Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Sandhamn Murders: vijfde seizoen van Zweedse serie te zien bij de NPO

  •  
19-04-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
19749 keer bekeken
  •  
The Sandhamn Murders Season 14_High-Res_EP01_IMG14

In de première van het nieuwe seizoen claimt een inbreker informatie te hebben over een vermiste vrouw. Hij wil echter alleen met Nora (Alexandra Rapaport) praten.

Foto credit: KRO-NCRV

Het vijfde seizoen van het Scandinavische misdaaddrama The Sandhamn Murders is binnenkort te zien bij de NPO: vanaf 13 mei is de reeks wekelijks te volgen op NPO 3 en NPO Start, terwijl alle afleveringen dan tevens beschikbaar zijn op NPO Plus, waar de eerdere vier seizoenen al te zien zijn. Overigens zijn de seizoenen in Nederland anders genummerd en lijkt het officieel te gaan om het achtste seizoen dat in mei op tv van start gaat. The Sandhamn Murders speelt zich af op een idyllisch eiland voor de kust van Stockholm. In de eerste aflevering (getiteld Angelique) van het aanstaande seizoen wordt een inbreker door de politie gearresteerd. Hij claimt informatie te hebben over een vermiste vrouw, maar wil alleen met Nora (Alexandra Rapaport) in gesprek.

The Sandhamn Murders is gebaseerd op de boeken van Vivica Stern. Het achtste seizoen bestaat weer uit drie verschillende zaken. Er is inmiddels ook al een negende seizoen van de serie.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!