Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Sandhamn Murders S06 komt naar de NPO

  •  
12-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
2147 keer bekeken
  •  
The Sandhamn Murders
De Zweedse boekenreeks werd door de bedenker van The Bridge en Marcella bewerkt voor televisie.
The Sandhamn Murders speelt zich af op het gelijknamige Zweedse eiland voor de kust van Stockholm. In het zesde seizoen hebben de nieuwe eilandbewoners Carsten en Celia Larsson iedereen uitgenodigd voor een feest om hun nieuw gebouwde luxe huis in te wijden. Helaas heeft niet iedereen zin in het feest. Het bouwproject heeft namelijk de woede van veel van de bewoners van het eiland opgeroepen, die verre van tevreden zijn met hun nieuwe buren. Het feest kent dan ook een catastrofaal einde. In de zesde reeks keren Jakob Cedergen (Those Who Kill) en Alexandra Rapaport (The Hunt) weer terug als Thomas Andreasson en Nora Linde. The Sandhamn Murders is gebaseerd op de boeken van Viveca Sten. De adaptatie was in handen van Hans Rosenfeldt, die eveneens verantwoordelijk is voor misdaadseries als The Bridge en Marcella.
Het zesde seizoen van The Sandhamn Murders is vanaf 22 september te zien op NPO 3. Vanaf 18 augustus worden ook de voorgaande seizoenen van de serie herhaald.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!