Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Sandhamn Murders: première van zesde seizoen uitgesteld door de NPO

  •  
20-11-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
35815 keer bekeken
  •  
SandhamnMurders

© TV4 / C More Film

De première van de Zweedse misdaadserie met Alexandra Rapaport maakt nu plaats voor de première van de Britse misdaadthriller The Ex-Wife met Céline Buckens.

De onlangs aangekondigde première van het zesde seizoen van The Sandhamn Murders is door de NPO uitgesteld: de reeks zou eigenlijk in december te zien zijn op televisie en op NPO Plus, maar is inmiddels uit het schema verwijderd. De Britse thrillerserie The Ex-Wife staat nu ingepland op de data (14 december NPO Plus en 16 december NPO 3) waar voorheen The Sandhamn Murders stond. Wanneer de zesde reeks van de Zweedse misdaadserie alsnog bij de NPO verschijnt is niet bekend. In The Sandhamn Murders onderzoeken Nora Linde (Alexandra Rapaport) en Alexander Forsman (Nicolai Cleve Broch) misdrijven op het Zweedse eilandje waar de titel naar verwijst. De eerste zaak van het zesde seizoen draait om een bewusteloze vrouw die wordt gevonden op het strand. Overigens zijn de eerdere vijf seizoenen van de serie nu te zien op NPO Plus.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (1)

bert2000
bert200020 nov. 2023 - 18:47

Waarom is de populaire zweedse serie 'the sandhamn murders 6' voorlopig uitgesteld? Twee week geleden maakte u bekent dat deze goede serie vanaf december 2023 door BNNVARA en NPO plus te zien zou zijn. Nu komt er een Britse serie voor in de plaats🤔. Heeft u enig idee wanneer u de populaire serie nu in de planning zit om uitgezonden te worden,

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!