Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Royals S04 start deze maand op Videoland

  •  
07-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Royals
Vanaf 19 maart kun je op Videoland weer wekelijks kijken naar de perikelen van de koninklijke familie Henstridge.
Op 19 maart wordt er door Videoland afgetrapt met de eerste twee afleveringen van het vierde seizoen van The Royals en vanaf 26 maart wordt weer elke maandag (telkens een dag na de uitzending in Amerika) een nieuwe aflevering toegevoegd. Liz Hurley (Austin Powers) is in The Royals te zien als koningin Helena. Haar jongste kinderen Liam (William Moseley) en Eleanor (Alexandra Park) genieten volop van hun privileges als Royals, wetende dat zij nooit zullen hoeven regeren. Maar wanneer hun oudere broer Robert (Max Brown) om het leven lijkt te zijn gekomen bij een vliegtuig-ongeluk, is het plots Liam die klaargestoomd moet worden als troonopvolger. The Royals is losjes gebaseerd op de roman Falling for Hamlet van Michelle Ray. De serie werd bedacht door Mark Schwahn (One Tree Hill), die vorig jaar echter werd ontslagen als showrunner.
The Royals is in Amerika te zien op E!, een zender die vooral verslag doet vanaf rode lopers en evenementen. The Royals was echter de eerste gescripte serie van E!.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!