Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Rookie: vierde seizoen komt in augustus naar Videoland

  •  
19-07-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
3473 keer bekeken
  •  
the-rookie_Hf4yvo

© ABC

Nathan Fillion (Castle) speelt een man die als veertiger een carrièreswitch besloot te maken en naar Los Angeles verhuisde om agent te worden.

Het vierde seizoen van The Rookie verschijnt volgende maand bij Videoland. De hoofdrol in het politiedrama wordt gespeeld door Nathan Fillion (Castle), die in de reeks gestalte geeft aan John Nolan. Zijn personage maakte als veertiger een carrièreswitch en is nu het ‘oudste groentje’ bij de LAPD. Het vierde seizoen pakt de draad direct na de cliffhanger van het derde seizoen weer op en volgt Nolan en anderen terwijl ze hun ontvoerde – en zwangere – collega Angela Lopez (Alyssa Diaz) proberen op te sporen. The Rookie werd ontwikkeld door Alexi Hawley, die onlangs ook de spionageserie The Recruit maakte voor Netflix. Op de Nederlandse televisie is het politiedrama al iets verder: eerder dit jaar ging het vijfde seizoen in première op Net5. De reeks kreeg ook een spin-off (The Rookie: Feds) en is inmiddels zeker van een zesde seizoen.

The Rookie S04 verschijnt maandag 7 augustus op Videoland.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!