Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Righteous Gemstones heeft eerste teaser

  •  
03-05-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Righteous Gemstones
De maker van Eastbound & Down en Vice Principals komt met een serie over een stel excentrieke evangelisten.
The Righteous Gemstones volgt een gestoorde familie van evangelisten, die hun geloof predikken in een wekelijkse show op televisie. De familie wordt geleid door priester Eli Gemstone (John Goodman uit The Big Lebowski ). Hij wordt bijgestaan door zoon Jesse (Danny McBride uit This Is the End), die de leer van zijn vader wil updaten voor een modern publiek, en kleinzoon Kelvin (Adam DeVine uit Workaholics). De serie werd geschreven en geregisseerd door Danny McBride zelf, die op HBO al eerder succes had met de komische series Eastbound & Down en Vice Principals. Wie goed oplet ziet in de eerste teaser voor The Righteous Gemstones ook acteur Walton Goggins, die samen met McBride de hoofdrol speelde in Vice Principals, in een korte flits voorbijkomen.
The Righteous Gemstones heeft nog geen exacte datum, maar gaat in augustus in première op HBO. Vermoedelijk start de serie dan tevens bij Ziggo Movies & Series.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!