Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Red Road en Lost nu te zien bij Ziggo

  •  
10-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Red Road
Het televisiefenomeen Lost is bij iedereen wel bekend, maar The Red Road zal minder belletjes doen rinkelen.
The Red Road was na het bejubelde Rectify de tweede dramaserie van de Amerikaanse zender SundanceTV. Het verhaal draait om Harold Jensen (Martin Henderson), die als sheriff de spanning tussen de inwoners van zijn dorpje en de naburige indianen tot bedaren moet brengen. Jason Momoa ( Game of Thrones , Frontier ) geeft gestalte aan Phillip, een genadeloos lid van de indianenstam die een verbond sluit met Harold. The Red Road werd bedacht door Aaron Guzikowski, de scenarist van de film Prisoners. Ook nieuw bij Ziggo zijn alle zes de seizoenen van Lost, die onlangs ook werden toegevoegd aan het aanbod van Videoland. De televisiehit van J.J. Abrams ( Westworld) en Damon Lindelof ( The Leftovers ) draait om 48 overlevenden van een vliegtuigcrash, die verzeild raken op een mysterieus eiland in de Stille Oceaan.
Beide series zijn in hun geheel te bekijken bij Ziggo. The Red Road (twee seizoenen) bestaat uit in totaal 12 afleveringen en Lost (zes seizoenen) heeft er ruim 120.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!