Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Ranch gaat 15 juni verder op Netflix

  •  
25-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
86 keer bekeken
  •  
The Ranch
Op 15 juni debuteren de laatste tien afleveringen met Danny Masterson, die eind vorig jaar werd ontslagen.
In The Ranch is te zien hoe Colt (Ashton Kutcher) na jaren van afwezigheid terugkeert naar de boerderij waar hij opgroeide. Hij wordt daar herenigd met zijn broer Rooster (Masterson) en zijn knorrige vader Beau (Sam Elliott). Masterson (die eerder met Kutcher werkte aan That '70s Show) werd in het verleden echter door verschillende vrouwen beschuldigd van verkrachting en daarom besloot Netflix zijn personage uit de serie te schrijven. De komende tien afleveringen bevatten zijn laatste optredens als Rooster. Netflix noemt de nieuwe reeks 'part 5', maar omdat The Ranch zijn seizoenen steeds opsplitst in twee delen, is dit dus eigenlijk de start van het derde seizoen. In de nieuwe afleveringen gaat Colt trouwen met vriendin Abby (Elisha Cuthbert uit 24). Ook Dax Shepard zal straks in het derde seizoen te zien zijn.
The Ranch werd bedacht door Don Reo en Jim Patterson. Reo werkt al eerder met Kutcher aan Two and a Half Men, toen de acteur Charlie Sheen kwam vervangen.
Lees ook: The Ranch S2E1-3: sitcom wordt drama en leer meer de intro van de serie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!