Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Rain: trailer voor het tweede seizoen

  •  
18-04-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Rain
Het post-apocalyptische tienerdrama uit Denenmarken keert op 17 mei terug met nieuwe afleveringen.
In The Rain heeft een mysterieus virus dat zich verspreidt via regen bijna alle inwoners van Scandinavië uitgeroeid. Zes jaar na deze apocalypse komt de jonge Simone (Alba August) samen met haar broertje Rasmus (Lucas Lynggaard Tønnesen) uit een bunker gekropen, om zich vervolgens aan te sluiten bij een ander groepje jonge overlevenden. De vader van de broer en zus lijkt iets te maken te hebben met de verspreiding van het virus, en Rasmus is mogelijk de sleutel tot het geneesmiddel. The Rain is de eerste Deense Netflix Original en werd bedacht door onder anderen Jannik Tai Mosholt, die bekend is van series als Borgen, Rita en Follow the Money. Bijrollen zijn er voor Mikkel Boe Følsgaard (A Royal Affair), Lars Simonsen (The Bridge) en Iben Hjejle (Dicte).
Het tweede seizoen van The Rain is vanaf 17 mei te zien op Netflix. Bekijk nu alvast de trailer. Lees daarnaast ook onze recensie van de opener van het eerste seizoen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!