Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Punisher S02 verschijnt in januari

  •  
13-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Punisher
Er is nog geen datum, maar Netflix bevestigde dat het tweede seizoen al op korte termijn in première gaat.
The Punisher (Jon Bernthal) werd destijds geïntroduceerd in het tweede seizoen van de serie Daredevil. Niet veel later kreeg hij een spin-off , waarin hij met veel bruut geweld een criminele samenzwering bloot probeerde te leggen. Hij werd daarbij ondersteund door Micro (Ebon Moss-Bachrach), een voormalig werknemer van de NSA. De acteurs die straks terugkeren voor seizoen twee zijn Ben Barnes (Billy Russo), Amber Rose Revah (Dinah Madani) en Jason R. Moore (Curtis Hoyle). Of Moss-Bachrach opnieuw van de partij is als Micro werd nog niet bevestigd. Josh Stewart (sluipschutter Solotov in het derde seizoen van Shooter ) werd aan de cast toegevoegd als een mysterieus personage met een gewelddadig verleden. Andere bekende namen die de cast komen versterken zijn Corbin Bernsen (Psych) en Annette O'Toole (Nash Bridges).
De komst van de tweede reeks werd onthuld aan het einde van het onderstaande filmpje, waarin Netflix de belangrijkste VOD-releases voor januari op een rijtje zet.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!