Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Punisher S02: teaser en mogelijke datum

  •  
01-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Punisher S01 poster
Het lijkt erop dat het tweede seizoen van The Punisher op 18 januari door Netflix wordt vrijgegeven.
Netflix onthulde een teaser voor het tweede seizoen van The Punisher. In de teaser zet Frank Castle een presidentieel pardon in lichterlaaie, alvorens hij weer terug aan het werk gaat. De teaser onthult nog geen datum, maar volgens de website comicbook.com is deze toch al wel uitgelekt: de twitter-account van Netflix in het Midden-Oosten en Afrika zou namelijk een inmiddels verwijderde tweet online hebben gezet, waarin onder meer te lezen stond dat de nieuwe afleveringen op 18 januari worden vrijgegeven. In het tweede seizoen neemt The Punisher (Jon Bernthal) het vermoedelijk weer op tegen Billy Russo (Ben Barnes), die inmiddels veranderd is in Jigsaw. Daarnaast keerden ook castleden Amber Rose Revah (Dinah Madani) en Jason R. Moore (Curtis Hoyle) terug voor seizoen twee.
The Punisher en Jessica Jones zijn momenteel de enige nog lopende Marvel-series op Netflix. Onlangs maakte Netflix een einde aan Luke Cage, Iron Fist en Daredevil.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!