Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Protector: trailer voor tweede seizoen

  •  
27-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Protector S02
De Turkse superheldenserie komt eind volgende maand terug naar Netflix met nieuwe afleveringen.
The Protector was vorig jaar de allereerste Netflix Original uit Turkije. De serie volgt Hakan (Çagatay Ulusoy), die werkt in een antiekwinkel in Istanboel en op een dag in het bezit komt van mystieke krachten. Hij maakt uiteindelijk kennis met Kemal (Yurdaer Okur) en diens dochter Zeynep (Hazar Ergüçlü), die hem vertellen dat hij voorbestemd is om als de Beschermer de stad uit handen te houden van het kwaad. In het tweede seizoen moeten Hakan en zijn volgelingen opnieuw ingrijpen wanneer de Zeven Onsterfelijken herrijzen en vastbesloten zijn om Istanboel in puin te leggen, en vervolgens de rest van de wereld te veroveren. The Protector werd bedacht door Binnur Karaevli, die zich daarbij liet inspireren door de geschiedenis en de legenden van het Ottomaanse rijk.
Het tweede seizoen van The Protector verschijnt 26 april op Netflix. Je kunt daar nu eveneens kijken naar Immortals , een Turkse tv-serie die onlangs werd aangekocht.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!