Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Protector: trailer voor Turkse Netflix-serie

  •  
14-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
116 keer bekeken
  •  
The Protector Poster
De eerste Netflix Original van Turkse makelij volgt een jonge held die Istanboel moet beschermen.
The Protector volgt Hakan (Cagatay Ulusoy), een jonge en doodgewone winkelier uit Istanboel die deel uit blijkt te maken van een eeuwenoud geheim genootschap. Sterker nog, hij is een Beschermer; iemand die voorbestemd is om het op te nemen tegen de bovennatuurlijke krachten die zijn stad en land bedreigen. Hij krijgt daarbij hulp van twee volgelingen (de Loyalen) die hem klaarstomen voor de strijd met de grote vijand, die ook wel bekend staat als de Onsterfelijke. Naast Ulusoy zijn er nog rollen voor onder anderen Ayca Aysin Turan, Okan Yalabik en Hazar Erguclu. The Protector werd bedacht door Binnur Karaevli, die zich daarbij onder meer liet inspireren door de geschiedenis en de legenden van het Ottomaanse rijk. De serie is de eerste Netflix Original uit Turkije.
Het eerste seizoen van The Protector is vanaf 14 december te zien op Netflix. De reeks bestaat uit in totaal tien afleveringen. Hieronder is alvast de trailer te zien.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!