Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Protector: eerste blik op Turkse serie

  •  
03-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
55 keer bekeken
  •  
The Protector
De eerste Netflix Original uit Turkije draait om een jonge winkelier die Istanboel moet zien te beschermen.
In Turkije zijn op Netflix al verschillende (aangekochte) series van Turkse makelij te bekijken, maar The Protector verschijnt straks ook echt wereldwijd op Netflix. De makers van het met actie gevulde drama lieten zich inspireren door de geschiedenis en de legenden van het Ottomaanse rijk. The Protector volgt Hakan (Cagatay Ulusoy), een jonge winkelier uit Istanboel die deel uit blijkt te maken van een eeuwenoud geheim genootschap. Hij ontdekt dat zijn stad wordt bedreigd door onsterfelijke wezens, en dat het zijn taak is om ze tegen te houden. Een taak waar hij niet op is voorbereid en waar hij zich hevig tegen verzet, maar uiteindelijk moet hij toch veranderen in een 'protector'. Het eerste seizoen van de Netflix Original bestaat uit tien afleveringen, maar de serie heeft momenteel nog geen releasedatum.
Netflix had al wereldwijd succes met het Duitse Dark en daarnaast is ook La Casa de Papel inmiddels een Netflix Original. In Nederland wordt gewerkt aan Undercover.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!