Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Pier: tweede seizoen komt in juli naar de NPO

  •  
23-06-2020
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
289 keer bekeken
  •  
The Pier S02
De Spaanse thriller werd bedacht door Alex Pina, bekend van series als La Casa de Papel en White Lines.
Het tweede seizoen van The Pier is nu nog exclusief te zien bij Ziggo, maar daar komt volgende maand verandering in: de complete reeks komt in juli tevens naar NPO Plus en is vervolgens ook nog wekelijks te zien op NPO 3 en NPO Start. De Spaanse thriller draait om de dood van Oscar (Alvaro Morte, bekend als El Profesor in La Casa de Papel ), die plots een einde aan zijn leven zou hebben gemaakt. Zijn echtgenote Alex (Verónica Sanchez) en zijn maîtresse Verónica (Irene Arcos) vertrouwen de zaak echter totaal niet en gaan samen op onderzoek uit, hoewel hun relatie aan de start van het tweede seizoen enorm onder druk is komen te staan. De serie werd bedacht door Alex Pina, bekend van series als La Casa de Papel, Vis a Vis en het recente White Lines.
Het complete tweede seizoen van The Pier is vanaf 17 juli beschikbaar op NPO Plus. Vanaf 18 juli is de nieuwe reeks ook wekelijks te volgen op NPO 3 en op NPO Start.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!