Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Perfectionists: spin-off van Pretty Little Liars

  •  
05-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Pretty Little Liars: The Perfectionists
Janel Parrish en Sasha Pieterse keren terug voor de spin-off die vandaag een nieuwe trailer kreeg.
In The Perfectionists hebben Mona (Janel Parrish) en Alison (Sasha Pieterse) Rosewood verruild voor het op het eerste gezicht rustige plaatsje Beacon Heights. Toch is niets zoals het lijkt, want de intense stress en hooggespannen verwachtingen waar de studenten op een prestigieuze universiteit mee te maken krijgen, leiden zelfs tot een moord. Bijrollen zijn er voor Sofia Carson (Famous in Love), Sydney Park (The Walking Dead), Kelly Rutherford (Gossip Girl) en Hayley Erin (General Hospital). The Perfectionists is net als Pretty Little Liars gebaseerd op een boek van Sara Shepard. Pretty Little Liars-showrunner I. Marlene King is achter de schermen opnieuw betrokken als producent en scenarist. Het eerste seizoen bestaat uit tien afleveringen en is vanaf 20 maart te zien op zender Freeform.
Of Pretty Little Liars: The Perfectionists straks ook naar Nederland komt is nog niet bekend. Alle zeven seizoenen van Pretty Little Liars staan momenteel op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!