Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Perfect Date: romkom onthult trailer

  •  
27-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Perfect Date Poster
Noah Centineo (To All The Boys I've Loved Before) valt in de film voor Camila Mendes (Riverdale).
Netflix heeft de laatste tijd heel veel succes met romantische films, waarbij vooral To All The Boys I've Loved Before talloze keren werd bekeken. Noah Centineo, die een grote rol speelde in die film, keert volgende maand weer terug naar Netflix met een andere romkom. In The Perfect Date geeft hij gestalte aan Brooks Rattigan, een slimme student die op een dag wat geld kan bijverdienen door zich voor te doen als de date van Celia Lieberman (Laura Marano). Hij ontdekt dat meer mensen behoefte hebben aan deze service en lanceert een app waarmee vrouwen hem in kunnen huren als de perfecte 'plus one'. De zaak begint al snel goed te draaien, maar dan loopt hij plots het meisje van zijn dromen (Camila Mendes uit Riverdale ) tegen het lijf, en moet hij nieuwe prioriteiten stellen.
The Perfect Date is vanaf 12 april te bekijken op Netflix. Overigens kondigden Noah Centineo en Lana Condor ook een vervolg op To All The Boys I've Loved Before aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!